Михаела Филева разкри мъжа до себе си

Михаела Филева

Поп дивата Михаела Филева е предала дипломната си работа за магистърската си степен на висше обучение в Музикалната академия. 

Изпълнителката на „Приливи и отливи“ реши да го отпразнува по доста нетрадиционен начин. Не си мислете, че цяла вечер в дигала наздравици в някой нощен клуб или елитно заведение. Мишето има съвсем друга философия за живота.

Михаела коренно се различава от известните личности в България, които не спират да парадират със скъпи вещи, посещения на светски събития и елитни заведения. Михаела предпочита да обуе удобни маратонки и да катери върхове.

Вижте тази публикация в Instagram.

Може ли една слънчева и усмихната неделя с приятели да бъде преразказана само в снимки? 30 километров преход от Елешнишки манастир до връх Мургаш и обратно – събран в 10 кадъра.🌲 С моя кратък фото-разказ участвам в категорията „Storyteller“ на конкурса Huawei Next Image 2020. За да споделите и вие вашата история в снимки, влезте на https://gallery.consumer.huawei.com/2020/index.html?lang=bg-Bg, очакват ви и страхотни награди. Как бихте озаглавили всеки от моите 10-те кадъра? #NextImage #HuaweiP40Pro

Публикация, споделена от MIHAELA (@mihaelafileva) на

Точно това направи преди броени дни с гаджето си и техни приятели. Михаела обожава да пътува в чужбина, но предвид ситуацията в момента, се задоволява с кратки походи в страната ни.

„Може ли една слънчева и усмихната неделя с приятели да бъде преразказана само в снимки? 30 километров преход от Елешнишки манастир до връх Мургаш и обратно – събран в 10 кадъра“, пише Михаела Филева в социалните мрежи.

В средата на юли предстои защита на дипломната работа на Михаела, с което се надява най-накрая да завърши. По време на социалната изолация успяла да се стегне и да отхвърли тази задача.

В същото време създала и новата си песен “Родена с късмет”, а във видеото участва и кученцето й – йоркширският териер Айра. Певицата се похвали, че четириногата й приятелка е била много дисциплинирана по време на снимките.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ