Слави Трифонов се издъни в ефир и разкри интимни тайни! Водещият тотално се захласна по формите на… (СНИМКА)

Слави Трифонов

Макар че повечето гаджета на Слави Трифонов са били кльощави и почти плоски, шоуменът всъщност си падал тайно по пищни дами. Това разказват негови стари приятели, а и самият той се издаде в собственото си шоу, преди да излезе в почивка.

Преди няколко дни той втрещи зрителите, след като отдели повече от половин час тв време, за да обсъжда бюста на певицата Лили Стефанова. В рубриката си „Нещо лично“ той бе поканил надарената вокалистка и й задаваше всевъзможни въпроси, все около темата за циците й, писа „Таблоид“.

Тежат ли ти? Гледат ли те в очите? Как се живее с такъв бюст?“, бяха само част от умните питания на Дългия. Вероятно темата бе уговорена предварително, защото секси символът на шоуто се бе облякла с впита рокля, която да изтъква прелестите й.

Ами да, тежат ми, боли ме гръбнакът“, обясни Лилия. И призна, че почти всички мъже забиват поглед не в очите й, а в територията между шията и кръста.

Слави пък призна, че и той, щом говорел с нея, едва устоявал да не забие поглед в гърдите на певицата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ