Два полулярни магазина в Пловдив са заплашени от запечатване

Магазин Indigo, Пловдив

НАП Пловдив включи популярен магазин за дрехи, намиращ се на Главната улица, в списъка си на обекти, подлежащи на запечатване.

Магазин „INDIGO“ се намира на ул. „Райко Даскалов 15“ по-позната, като „Малката Главна“. Фирмата, стопанисваяща мястото, е „Юникс ЕООД“, която е регистрирана през 2003 година със седалище Пловдив. Началният внесен капитал е бил в размер на 5000 лева.

Последната публична информация за фирмата е към 2021 година, когато оборотът и е възлизал на 423,000 лв. и е имала 8 служители.

Управител и едноличен собственик на компанията е Димитър Петков. Името му е свързано с още три фирми, сред които е „INDIGO Fashion“.

Друг интересен обект от листата на НАП Пловдив е магазин за фойерверки и балони „Кашона“, намиращ се ул. „Брезовско шосе 170“.

Фирма „Нощна Фиеста ЕООД“ e регистрирана преди 20 години, а последната информация за нея е от 2021 година. Към онзи момент оборотът им е бил 33 000 лева и в компанията са работили 5 служители.

Припомняме, че от конкретния публичен списък гражданите могат да разберат къде НАП са установили нарушения на разпоредбите на ЗДДС и кой обект има предпоставка за прилагане на принудителна административна мярка „Запечатване на обект“. Тя може да бъде наложена за срок до 30 дни, независимо от предвидените в закона глоби или имуществени санкции.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ