Джими бърсал сълзите на Дара, тя беснее: Посякоха ни жестоко в Dancing Stars! Радвам се, че свърши

дара

„В „Денсинг старс“ бяхме порязвани откъм оценки, откъм думи и за най-малки неща“. Това заяви Дара в „Преди обед“, след като остана втора в танцувалното шоу.

„Поне на финала ни казаха истинското си мнение, за което им благодаря“, продължи певицата. Според нея в шоуто тя и партньорът й Джими били „посичани жестоко“ за най-малките неща, били „мачкани“ и били постоянен обект на неоправдани критики.

След участията им се налагало Джими да успокоява Дара, да бърше сълзите й и да я кара да се събере, за да започнат тренировки за следващата задача.

Дара отказа да коментира гласуването и победата на д-р Неделя Щонова, но е факт, че социалните мрежи завряха след финала и много хора считаха, че шампион е трябвало да бъде именно Дара.

Дара каза, че от мъжа си Ервин е получила купа с цветя, която мирише по-хубаво от истинската. Тя е доволна, че шоуто е свършило, защото може да записва музика в студиото и да ходи на СПА, предава България Днес.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ