Петков: За Варна кандидатът ни за кмет е Благо Коцев, който каза „връщам Алея Първа на хората“

кирил петков

С ДБ сме общност и се явяваме на местните избори заедно. Ние имахме спорове за кандидатите, защото имахмее много добри кандидати и трябваше да избираме измежду тях.

Това коментира пред бТВ Кирил Петков.

Така че ние ще имаме доста добри кандидати на тези избоори, допълни той.

В следващите 60 дни ще вадим историите на хората, това, което те в действителност са направили в полза на обществото и заради което сме ги избрали за кандидати. Ще има сблъсък на истински истории срещу фалшиви новини, посочи той.

Вместо да говорят за Васил Терзиев, че е образовал над 30 000 деца безплатно, се говори за баба му и за чичо му. Благо Коцев ще е нашият кандидат за Варна. Знаете ли, че той като областен управител беше първият, който каза „връщам Алея Първа за варненци“ без коли. Рени Стефанова е кметът ни за Русе, която е един от най-честните прокурори и която не се страхуваше от Гешев, коментира той.

Добре е две седмици преди местните избори да излезем във ваканция ,за да няма влияние. А до тази ваканция всеки един парламентарен ден е разчетен, внесени са всички закони, които трябва да гледаме, коментира той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ