Лоши новини за Лили Иванова, примата е отчаяна

Лили Иванова

Легенди се носят за това как Лили Иванова успява да младее, въпреки че е над 80 години. Според градските легенди стройната като фиданка фигура и неизчерпаемата си енергия Лили дължи на редовната употреба на мурсалски чай и мед, разтворен в чаша топла вода всяка сутрин на гладно. Това звучи абсолютно правдоподобно, още повече че изпълнителката на „Панаири“ е педант на тема здравословен начин на живот.

Оказа се обаче, че за да изглежда по-свежа с поне 30 години, Лили се доверява и на постиженията на съвременните технологии в поддържането на здравия дух и здравото тяло и удължаването на живота. В апартамента си на столичната ул. „Оборище“ певицата разполагала с барокамера за домашно ползване. Това издаде пред колегите от ПИК TV Елза Парини.

„Лили си има подмладяващ уред – специална машина, която стимулира всички жизнени функции в организма. Алекс Петканова е 100 процента сигурна в това, защото неин познат е ходил да използва барокамерата на Лили. Не знам дали е хоризонтална или вертикална, ако е хоризонтална, може Лили да си спи направо в нея, както правеше навремето Майкъл Джексън“, разкри Парини.

Любопитното е, че същата процедура за забавяне на стареенето е заложена и в ежедневието на суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо. Португалският ас се подлага на хипербарна кислородна терапия в барокамера. Ползите от нея са, че повишава нивото на кислород в кръвта и подобрява естествения процес на оздравяване на организма. Барокамерата превръща кислорода в разтвор, който се транспортира от всички телесни течности, включително плазмата.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ