Алена каза кога Борисов пада от власт

Румен Радев, Бойко Борисов

Астрологът Светлана Тилкова – Алена говори за развитието на политическата ситуация у нас, как Ретроградният Меркурий влияе на протестите, кога предстоят избори и ново правителство.

„Политическата ситуация в страната ще се развие по познатия сценарий – разделено, мразещо се общество, с възходи и спадове на противопоставянето – вербално и физическо. Докога ще бъде така – малко, многото мина.

Промяната ще започне през 2023 година.

Да припомня, че цялото българско общество е подвластно на изречено проклятие от българския комунистически водач Георги Димитров. Вредата, която е нанесъл на държавата, е огромна и все още сме потърпевши от нея, всички без изключения.

В отворено писмо до работниците и селяните в България през 1923 година по повод Септемврийското въстание този властолюбив човекомразец е пророкувал, че това събитие с всичките му последици “ще прокара още по-дълбока кървава бразда между класата на потисниците и експлоататорите, от една страна, и трудещия се народ, от друга. Никога между тях вече не ще има мир“, предрича Алена, цитирана от в. Труд.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ