Разсекретиха последните думи на починалия Николай Щерев

Николай Щерев

„НЯМА И НИКОЙ не е умрял от Коронавирус! Има починали от БУКЕТ хронични болести, които са ги имали. НИКОЙ И НИКЪДЕ не прави аутопсия да видят хората им от какво умират! Никъде! Пишат коронавирус и това е!“. Това са последните думи, които покойният шампион по борба Николай Щерев е споделил в профила си в „Инстаграм“.

Постът му е отпреди два месеца, а месец по-късно по ирония на съдбата здравенякът се разболява от COVID-19. Приет е със затруднено дишане и на 15 юли си отива от този свят…

Негови близки и приятели oбаче не вярват заразата да е причинила смъртта му. Те питат правена ли е аутопсия и как се е доказало, че именно вирусът е довел до леталния изход?

Стотици спортисти, приятели и роднини си взеха последно сбогом с Николай Щерев СНИМКИ

„Дали бихте спрели да спекулирате с идиотските вируси? Уважение липсва към един наистина ЧОВЕК! До кога ще търсите в смъртта – причина? Много са… Аз НЕ желая да кажа нищо друго, освен… Липсваш… Много… Ще се видим там отново! С цялата си душа! Не искам да приемам това за истина! За Душа говорим… А, ти, Николай Щерев беше и душа, и сърце, и приятел! Истина за мен! Поклон пред паметта ти! Съболезнования на всички близки!“, написа близка на Щерев, който беше изпратен с аплодисменти в петък в последния му земен път.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ