Щерките на разстрелян бандит налазиха Цитиридис в Лозенец, той стои до майка си

19

Водещият на „Шоуто на Цитиридис -Николаос Цитиридис, беше в Лозенец, в  компанията на майка си и новото си русо гадже.

Влюбената двойка предпочита да е инкогнито и на представянето на книгата на шоумена „За вафлите и хората“, на която любимите жени на никой не не присъстваха в заведението. „Моята  приятелка не иска да се показва публичното в пространство. Не че има защо да го прави“, коментира стендъп комедиантът.

На самотното участие под модерните звуци обаче, Нико бе забелязан от други дами, които не спряха цяла вечер да го поздравяват с любими парчета и усмивки – сестрите Тюркмен както и моделката Кристина Милева. Лора Караджова се скъса да го поздравя с песни от Александра Тюркмен и компания, но ответна реакция така и не последва.

Малко преди да започне шумното парти, известните момичета пуснаха в профилите си в мрежата жалейка по застреляния баща Филип Найденов-Фатик.

„Всяко идване в България ми напомня за него“,  написа 20 на годишната Александра В момента красивата девойка е сама, без мъж до себе си. Александра е дипломирана актриса от НАТФИЗ, но в момента се занимава повече с инфлуенсърство, отколкото с каквато и да е било работа, пише „България Днес“.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ