„Това не са майки на деца с увреждания! Това са политически провокатори“

майки, системата ни убива

,,Протестите по площадите не са политиките, от които тези хора имат нужда. Тези хора имат нужда от конкретни идеи, политики, програми и мерки“, заяви преди малко на извънреден брифинг министър Деница  Сачева.

Въпреки деструктивния характер на поведението на госпожа Вера Иванова, тя е част от работните групи на Министерството на труда и социалната политика и като член като на тези работни групи тя получава информация и документи, справки. Има възможност да участва в активен диалог и разработването на политиките, категорична е Сачева, за която само допреди няколко години Бойко Борисов беше „обикновен бандит“.

Сами преценете дали трябва да продължавате да наричате това, което се случва навън, протест на майки на деца с увреждания. Това не е протест на майки на деца с увреждания. Това са политически провокации. Тежка злоупотреба с каузите и с това, от което имат нужда хората с увреждания, добави министърът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ