Лидер на БСП: Бойко и Гешев са платени

георги свиленски, корнелия нинова

„Протестите са организирани от българските граждани, а основният организатор е г-н Борисов. Той и г-н Гешев са причината всички тези хора да бъдат по улиците, за да защитят правата си. Ние сме сред хората и подкрепяме техните искания: оставките на Борисов и Гешев. Двамата основни виновници да бъде блокирана държавата и ключът да бъдат разблокирани кръстовищата е в тях.“ Това заяви замeстник-председателят на ПГ на #БСПзаБългария Георги Свиленски в предаването „Сутрешен блок, БНТ„.

По повод изявлението на премиера за предстоящи тежки решение, социалистът заяви, че те ще са такива само за самия него. „Тежките решения, които чакаме няколко дни, са тежки за него, а не за хората. Нека бъде така добър да си вземе “тежкото решение“ и да освободи българските граждани от присъствието си. Единственото решение е утре публично да дойде в Народното събрание, и да си донесе оставката. Големият проблем на България е, че Борисов вкара мафията в управлението. През тези 3 години се смениха над 13 министри, така че няма никакъв смисъл от промяна в кабинета. Тези министри са “бушони“, те гърмят при всеки един проблем“, завърши депутатът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ