Извънредно, Бойко Борисов се включи непланирано в 10:31, обяви големи вести

Бойко Борисов

„Христо Иванов е цар на задкулисието. Или целта му е само да има служебно правителство, за да даде еднолична власт на Радев, в която той е всичко – и кабинет, и парламент. Нямам никакъв страх от него, той така се е омазал“. Това каза премиерът Бойко Борисов в свое включване на живо във фейсбук.

Първа лъжа: Борисов и ГЕРБ целят да протакат във времето да няма 2-3 месеца избори, вкопчили са се във властта. Затова ние внасяме днес тази конституция и изобличаваме втора лъжа – че това е конституция на ГЕРБ и Борисов. Лъжа е, че ние не искаме машинно гласуване, допълни още Борисов.

Ние управляваме най-добре пандемията. Българите не знаят какво е карантина – да отидат в Гърция, в Турция да видят как е. Справихме се с пандемията е строим навсякъде. От какво да ние срам, каза още премиерът.

Обръщам се към протестиращите – спрете да тормозите другите, протестирайте си на тротоара, дайте ни 2 седмици, допълни Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ