Граждани: Валери, носим ти релсата. Време е да си изпълниш обещанието!

Валери Симеонов2

”Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския мост, ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя”. Това са думите на лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който преди около 2 години обеща подобен трагичен развой на събитията, ако ВАС окончателно отмени плана за строежи в ски зоната Банско. Днес релсата пристига в София, а призивът на гражданите е Симеонов да изпълни обещанието си.

„Това изказване ни провокира. Но не желаем неговата гибел. Желаем той да си понесе последствията, да бъде съден от независим съд и заедно с коалиционните си партньори да бъде вкаран в затвора, ако бъдат намерени нарушения. Релсата е символ на празните обещания и пример как ни се подиграват и ни дават гръмки обещания“, заяви пред колегите от „FrogNews“ Огнян Христонев – инициатор на „Походът на свободата“.

„Носим му релсата. Считаме, че той като един мъж, който държи на думата си, може да скочи с нея от Орлов мост, ако реши да си изпълни обещанието“, допълни Христонев в духа на шегата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ