Само за миг Борисов прахоса 106 милиона лева наши пари

Пари

106 милиона лева заминаха с едно щракване на пръсти за пенсионерски надбавки според Бойковата прищявка – по 50 лв на калпак в средата на лятото.

Анти-Covid мярка било.

Глупости.

И плъховете в мазето на Националния статистически институт знаят, че е анти-протест мярка с поглед към следващите избори – когато и да са те.

Баба и дядо трябва да се наежат срещу „дрогираните мързеливци с бирите, блокирали пътя до работа на трудовите хора“. И да палнат свещица за здравето на Мистър Надбавка.

„Колко много неща можеха да се направят с тези пари…“, ще кажат едни.

„Така или иначе щяха да ги откраднат…“, ще кажат други.

„Евала, бате Бойко“, ще кажат пенсионерите. Нищо, че са по-големи от него. Най-възрастните обитатели на страната с най-висока смъртност в Европа просто се борят за физическо оцеляване. Останалото отдавна са изгубили.

Безумието е пълно. Политиката на насъскване на българи срещу българи дава своите плодове. Има даже за няколко реколти годишно, видяхме го и на „Ситняково“.

Ако така ще я караме, най-добре да действаме като с надбавките на премиера – да си поделим остатъка от наличните пари в държавата между нас – седемте /пряко сили/ милиона патриот-врабци, останали на територията. Малко аху-иху и после да поемаме към Терминалите. Надежда така или иначе се не види.

Не съм сигурен обаче, че новоизлюпените ни полуграмотни „конституционалисти“ имат навика да делят точно по този начин.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ