Бившата жена на Бойко взе позиция, направи изявление

Д-р Стела Костова

Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов – д-р Стела Костова, за пръв път си позволява да изрази мнение по отношение на политическата обстановка в страната. Майката на единствената дъщеря на министър-председателя повече от 20 години живее в Щатите, където е пълноправен гражданин, но не остана безмълвна пред обтегнатата ситуация в родината си.

През последната седмица д-р Костова споделя в официалния си профил във фейсбук статии, мнения и публикации, подкрепящи решения, които взема бившият ѝ съпруг и защитаващи правителството, което той оглавява. От постовете ѝ става ясно още, че успешната лекарка е против задкулисието на протестите и намесата на президента Румен Радев в тях.

До момента д-р Костова винаги е пазела политически неутралитет и не се е възползвала от общото си минало с премиера Борисов, за да се появява в медийното пространство. Тя е напълно отдадена на професията си и не спря да лекува своите пациенти дори по време на пика на пандемията от коронавирус в Америка, където имаше рекордно много болни и починали.

Бившата съпруга на лидера на ГЕРБ рядко се прибира в България, но не е скъсала връзката нито с роднините, нито с приятелите си тук. Най-много от всички обаче ѝ липсвали двете ѝ внучета Бойко и Иван, които тя има шанса да вижда по-рядко предвид голямото разстояние. Благодарение на модерните технологии тя успявала редовно да се вижда чрез интернет с дъщеря си Венета и внучетата си. С премиера са успели да съхранят отлични отношения, макар отдавна да са разведени.

Ето някои от публикациите, които д-р Костова е споделила в профила си във фейсбук:



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ