Заплашиха Отровното трио: Провалихте се! Ще трябва да правите ресто към Дубай!

хаджигенов

Многократният ни шампион Станислав Недков направи на нищо лидерите на протеста, които с простотиите си бяха на път да го оплискат с кръв.

Вижте какво сподели Стъки:

GAME OVER! С ТИЯ ВОДАЧИ ТОЛКОВА!

София е изчистена, катуните и незаконните блокади ги няма!
Поздравявам органите на реда за възстановяването на нормалността и свободното придвижване на всички жители и гости на столицата.
Прогнозата ми, че тримата отровЕни освен себе си, ще отровят и протеста се сбъдна!
Адвокатът на мафията, скулптурът на мафията, и бащата на фалшивите новини я докарах дотам, че да станем свидетели на нечовешка агресия и многократни нападения, застрашаващи здравето и живота на български полицаи!
След 50 дни на бесилки, ковчези, оскверняване на държавни знаци и институции, пилеене на хранителни продукти, вчера органите на реда бяха нападнати с бомбички, павета, чукове, спрейове и запалителни средства.
Отдавна имах съмнения, че незаконните катуните освен за блокиране на столицата, се използват и за склад на опасни вещества и предмети, които да бъдат използвани при ескалация на напрежението! Затова и поведох битка с премахването им, защото беше въпрос на време да се стигне до сериозни сблъсъци и инциденти!
Господа отровЕни, вие имахте два сериозни проблема, заради които опита ви за метеж беше обречен на провал.
Още в зародиш провалът е закодиран във вас с избора ви на име! България няма нужда от отрова, хулигани и фалшиви новини, а от вяра, разум, добри решения и много работа! Вие предложихте негативизъм, омраза и разделение!
Нямате и Божията благословия, защото съвестта ви не е чиста! Това показа и отказа ви да се явим на дебат и на детектор на лъжата!
Дубайското лято, за вас предстои да се превърне в Дубайска есен и да правите ресто!
Сега очаквам българската прокуратура да се самосезира за многократните ви апели за насилие преди и по време на вашето велико народно въстание. Което не беше ни велико, ни народно!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ