Отровното трио прави бенефис на 22.09.! Не съберат ли 40 000 на площада…

минеков, хаджигенов, бабикян

Велико народно въстание ще има на 22 септември в 17:00 ч. в София. Ние призоваваме гражданите да дойдат на пл. „Независимост“ да дойдат и да заявят, че искат своята независимост от мафията, корупцията и подземния свят, които са в ръцете на Бойко Борисов.

Това заяви адвокат Николай Хаджигенов от „Отровното трио“. Според адвоката паралелът между Борисов и Пламен Орешарски е неизбежен и подчерта, че оставка на кабинета ще има, въпросът е кога.

„Преговори с Бойко Борисов няма да има. От него се иска да подаде оставка и след това да се насрочат парламентарни избори. Това смятаме, че е легитимният начин за развръзка на кризата в България“, коментира Арман Бабикян.

След това в разговор с хора наоколо бащата на фалшивите новини обеща, че ако на 22-и септември на площада няма поне 40 000 души, това може да е последния им опит за Велико народно въстание. На последното такова тази седмица Триото събра няма и 6 000 протестиращи.

Припомняме, че вече все по-упорито се лансира версия в социалните мрежи, че тритото има да връща пари на своите създатели, заради неизпълнен ангажимент за сваляне на правителството до края на септември.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ