Това са Нестимир и Никола! Те не са майки на деца с увреждания! Те са мъже с увреждания

24

Това са Нестимир и Никола. Те не са майки на деца с увреждания. Те са мъже с увреждания. Увреждането им е, че нямат топки. Затова са се хванали за полата на Мая Манолова.

Никола цял живот я кара на гърба на някого. Най-наглото е, че искаше от общината в Банско да му се плаща рента, че е наследник на големия Вапцаров. Без да му пука, че срами града с най-гадния хотел в него – „Шато Вапцаров“.

Никола май е и комплексар. Бие тъпъна, където има камери. Винаги мазничката му физиономия може да се мерне в кадър, застанала ли е там шефката му.

Никола май е предател. Предаде Банско, като развеждаше из Пирин един от най-големите врагове на развитието на града – Ска Келер. И лъжеше пършивата еколожка, че никой в Банско не искал да има ски-писти над града. В същото време Вапцаров дължи 160 000 лева на община Банско неплатен данък. Значи е и престъпник.

Нестимир е политически неудачник. На последните избори в София получи 132 преференции. Сигурно най-малко от цялата политическа сюрия на вота. Ананиев е бил кандидат на много партийни майки. В която и партия да отиде Нестимир, тя загива. Което е хубаво. Защото явно и тази на Мая я чака същото.

Не правете като Нестимир и Никола! Не показвайте, че имате такива увреждания!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ