Изхвърлен „простак“ от ГЕРБ стана добре печелещ протестър! Дразни хората с чисто нов джип

23

Вече имаме първи добре захлебил от протестите срещу правителството. Става дума за един от членовете на партийката на Мая Манолова Светослав Трайков.

Чисто новият ален джип на политическата фурнаджийска лопата е сред обсъжданите злободневни теми от протестъри, които нямат достъп до дубайски подаръци.

Трайков държи да паркира джипа си на токав място на паветата, че той да не остане незабелязан. Избрал си го е в червен цвят, за да се подмаже на Мая Манолова.

Иначе Трайков е истински политически хамелеон, който е минал и през период на голяма любов към Бойко Борисов. Светославчо беше задържан заедно с бившия депутат от НДСВ Минчо Спасов и бившия член на КЕВР Еленко Божков за спирането на метрото в София.

На акция в метрото

 

През 2013 година неуспелият кандидат за депутат от Варна Трайков е изключен от ГЕРБ. Като основна причините за изхвърлянето му се посочва неговата неприличната активност в социалните мрежи и използването на просташки изрази и език на омразата – ръководството на партията е категорично, че бившият гербаджия вреди на имиджа на партията с всяко свое действие.

 

Архивите пазят спомени за политическа метаморфоза

 

Известен е като „Кметът на туитър“ – описание, която сам си дава в социалната мрежа, а цветистите описания на сексуалния му живот се разпространяват и до днес, въпреки че профилът му вече е закрит. Скандалният политик придобива популярност и чрез свой коментар във Фейсбук, в който се хвали, че трови кучета с антифриз.

 

ФейсбукФейсбук

 

 

С времето омразата към кучетата изглежда намалява...

 

През 2013 година в писмо до медиите Трайков подчертава, че се оттегля от поста си, но няма да напуска ГЕРБ, защото продължава да вярва на Бойко Борисов.

 

Трайков и Борисов/АрхивТ

 

В мотивите си знаковият доскоро гербер посочва основно несъгласието си с Иван Портних. Той е уволнен и като председател на борда на директорите на Двореца на културата и спорта-Варна от общинският съвет във Варна.

Днес Светослав Трайков е сред основните лица на протеста, който хвърля яйца от пъдпъдък по сградата на Министерски съвет, ръководи блокадите на основни улици и булеварди, блокира градския транспорт и дава брифинги от името на протестиращите.

 

От времето при Бареков

 

Присъствието на първа линия на Светослав Трайков провокира повече несъгласия, отколкото привърженици, видя Tribune. Във Фейсбук и в Туитър не липсват хора, които изразяват недоволството си от присъствието на този политически хамелеон, който след кратката си кариера в ГЕРБ става привърженик на Николай Бареков, а в момента е сред метежниците на Мая Манолова и член на нейната партия.  

 

Прегръдка с Манолова


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ