Новина от София: БСП, ДеБъ и Борис Бонев се обединиха в Отечествен фронт! Погнаха Севера

21

Лидерът на ВМРО в Столичния общински съвет Карлос Контрера алармира за злокобно обединение на противоположни като идеологии партии, от което столичани вече страдат.

Вижте какво написа Контрера:

По делата им ще ги познаете. Днес, прегърнати в общ отечествен фронт БСП, Демократична България и лидерът на Спаси София – г-н Борис Бонев, дружно гласуваха на заседанието на СОС против подобряването на автобусния транспорт в район „Нови Искър“ (разделяне на А21/22 на две линии и намаляване на интервала на движение). Заради его и дребни политически сметки бяха готови да прецакат хората. Най-големият им трън в очите е, че линиите се обслужват от един от двамата частни превозвачи. Нищо,че цената е по-ниска от тази на общинския оператор, нищо че автобусите са нови, нископодови и климатизирани. Демократична България стигна до там, че гласуваха срещу собствените си предложения от понеделник, направени в комисия, а БСП в класическия си стил се извъртяха на 180 градуса в залата спрямо позицията си в транспортна комисия. Само господин Бонев остана последователен в разпространението на дезинформация, в ръсенето на обиди и в прецакването на северните райони. Следващият път като дойдат да ви правят агитацийка за изборите в Нови Искър, ги питайте по тая тема. Сигурен съм, че имат много аргументи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ