Разкриха мъжът, който преби сръбкинята на маратона в София! Оказа се протестър от паветата

8

За по-малко от 24 часа беше намерен агресорът, съборил грубо Оливера Йевтич и тя не успя да финишира на дисциплината 10 км във вчерашния маратон.

Сръбкинята беше голямата фаворитка в дистанцията.

Според потребители на Фейсбук името му е Боян Вачев.

„Да, вече е уведомена и полицията. Благодаря на всички“, пише жена, която участваше в издирването на агресора.

 

ФейсбукФейсбук

 

„Безпрецедентен случай на агресия на спортно събитие от страна на един участник към друг, извършен напълно умишлено, както ще видите и на кадрите, заснети от камерите ни на мястото на събитието! Дамата е небезизвестната Оливера Йевтич – участник в шест олимпийски игри! Ако някой разпознае младежа в черния анцуг, нека се свърже с полицията! Благодаря предварително!“, написа вчера тя в социалната мрежа.

„Полицаите имат записа, знаят му името“, казва тя.

„Умишлено си е скрил номера. Там е единствено да изкара този участник от състезанието, защото наградния фонд е няколко хиляди евро…Това е престъпление. Не бута случаен човек, бута потенциален победител. Виж, че дори се оглежда, за да види къде е да се приближи и да атакува“, коментират видеото в социалната мрежа.

 

Фейсбук

 

„Даже гордо си е качил снимка с резултата…“, пише друга жена и прилага кадър от профила на е Боян Вачев, където той споделя резултата си.

От профила му става ясно, че е фен на протестите, често споделя карикатури за събитията на площада, както и снимки от своето присъствие там.  

 


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ