Бившата снаха на Тодор Живков разпродава имотите му

Маруся Мирчевска

Сериозни финансови затруднения и дългове са причината бившата снаха на Тодор Живков да разпродава наследеното от брака си със сина на соцвеличието, съобщава struma.bg.

Брокери наскоро коментираха, че с около 6% е скочила цената на имотите в столичните квартали Дружба, Иван Вазов, Овча Купел и Хаджи Димитър само за последната година.

Затова Маруся Мирчевска, която след развода си с Владко Живков от 30 години живее отвъд океана, е решила да се раздели с гарсониера в квартал „Овча купел“. Жилището е обявено за продажба срещу 100 000 лв., разполага с площ около 50 кв.м. – обширна дневна с големи прозорци, остъклена тераса с изглед към Витоша, отделна стая – кухня, входно антре с вграден гардероб, баня и мазе.

Локацията на жилищната кооперация също е много добра – тя се намира в непосредствена близост до бившата минерална баня, метрото и до Нов български университет.

По сведения на запознати бившата снаха е осребрила още облаги от бившия първи човек в държавата.

Маруся е споделила, че навремето е успяла да продаде срещу 300 000 долара пушка – уникат на Тодор Живков. Същата сума бившата снаха е спечелила на търг за дамска чанта от крокодилска кожа на Людмила Живкова.

Запознати с делата на Маруся Мирчевска коментират, че от краткотрайното си съвместно съжителство с Владимир, с който има син – Тодор Живков-младши, бившата снаха на соцвеличието ни е имала както страдания, така и големи облаги.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ