Явните колаборации между БСП и ДПС са повод за размисъл…

Анна Александрова

ПП ГЕРБ не се страхува от избори, служебно правителство, опозиция или срещи с хората! Това заяви председателят на Правната парламента комисия Анна Александрова, която също изказа личната си подкрепа за председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

„Всеки от нас е в Народното събрание преди всичко по волята на българския избирател, след това – номиниран и избран за конкретна позиция!
В политиката заставаме лице в лице срещу хората, не симулираме дейност или опоциционни намерения! Именно задкулисните игри и явните колаборации между БСП и ДПС по конкретни теми са повод за размисъл! Пълна подкрепа за председателя на 44-тото Народно събрание Цвета Караянчева!“, написа във фейсбук Александрова.

ГЕРБ вече заяви подкрепата си за председателя на парламента, след като от БСП и ДПС официално поискаха оставката на Караянчева. В социалните мрежи членове и симпатизанти на управляващите също застанаха символично зад шефката на Народното събрание.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ