Ето кой е Плашилото в шоуто „Маскираният певец“!

Плашилото Маскираният певец

Музикaнтът Пeйo Филипoв, кoйтo ce прoчу c рoлятa cи нa пoщaльoн в cълзливoтo шoу „Имaш пoщa“, е изпълнителят, който се крие под одрипания костюм на Плашилото в „Маскираният певец”. След първите му изпълнения детективският панел заподозря, че Плашилото може да е Евгени Минчев, Станимир Гъмов или Дичо. Предположенията им след последното му изпълнение и на зрителите, и на панелистите в залата, бяха съвсем различни. Особено насочваща бе поредният видео жокер за Плашилото.

Плашилото е опитно и е видяло много. Било е на нивата в студ и пек. Плашило е в няколко епохи и няколко века, а най-голямата радост за него идва в началото на XXI век, при това двойна доза щастие”, подсказа последната улика за маскираният изпълнител. Плашилото бе показано в царевична нива, а зад него бодигардовете на предаването размахваха балони в розово и синьо – жокер, че певецът под одрипания костюм е татко на момче и момиче. Преди година Пейо Филипов сложи край на 19-годишния си брак с половинката си Мария. Те са родители на две деца, родени в началото на века, както се подсказва в уликите – 19-гoдишният Криcтиян и 20-гoдишнaтa Виктoрия.

Издайнически за самоличността на високия изпълнител в одрипания костюм бяха и най-първите улики в шоуто.„Той може да плаши гаргите, но винаги е в служба на хората и на добрата реколта. За разлика от другите плашила, той е на принципа „Плашило в торба не стои”. И най-важното – вярва, че който нарушава правилата, трябва да си понесе последствията”, бе подсказващата визитка на Плашилото. 45-годишният Пейо е завършил военномузикалното училище в София,където редът и дисциплината са били доста затегнати. По-късно музикантът се е дипломирал и в Консерваторията със специалност тромпет. Другият жокер, че Плашилото е царят на нощта бе насочен към заниманието на Пейо, с което си вади хляба – мениджър на пиано-бар „Камино”.

Предметната улика – ноти, която бе показана от водещите Зуека и Геро, също бе доста издайническа. Алекс Раева бе единствената от панелистите, която можеше да разчете нотите. Чалга кралят Азис надничаше в листите с музикални ноти, макар че хал-хабер си няма от тон, полутон, тоналоност и модулация. Бившата беквокалистка в „Ку-ку бенд” изтананика мелодията, която наподобяваше тази на тромпет. „Надявам се те да ви помогнат да разгадаете кой надува тази свирка”, подсказа Плашилото. Алекс, Владо Пенев и Азис предположиха, че Плашилото е тромпетистът на „Ку-ку бенд” Йордан Йончев-Гъмзата. Любо Нейков заяви, че това е тромпетистът Михаил Йосифов, пише Уикенд.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ