Геро го закъса със здравето, спешно започна да взима лекарства

Герасим Георигев - Геро

Здравословни проблеми мъчат Геро.

Водещият на „Маскираният певец“ страда от високо кръвно налягане, което на практика е неизлечимо и мъчи голям процент от мъжете на средна възраст у нас. Актьорът обаче пие лекарства, предписани му от лекар, с които контролира кръвното налягане и го поддържа в нормални граници. По принцип хората, които страдат от подобен проблем, приемат медикаменти до края на живота си. Основната причина за високото кръвно на Геро са килограмите му.

Актьорът никога не е криел, че отдавна води неравна битка с наднорменото тегло, което при него не е следствие на лакомия, а от стрес. Преди 18 години той преживява тежка катастрофа, след която ударно започва да трупа килца. Инцидентът става рано сутринта, валял дъжд и актьорът в последния момент видял, че в неговото платно е навлязъл камион. Набил спирачки, но вече било късно. Последвал челен сблъсък. Докторите не могли да повярват как се е отървал само с одраскване на окото.

„Явно нещо ми се е обърнал метаболизмът от цялата история. Но по-добре да съм качил килограми, отколкото да ме няма. Важното е, че останах жив“, споделя актьорът. Високото му кръвно не се повлиява особено добре и от силната му ангажираност напоследък. В момента Геро се разкъсва от задачи. Освен, че всяка събота е на живо в „Маскраният певец“, се изявява много активно и в театъра. Буквално няма време за истинска почивка и е постоянно на крак, пише Галерия.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ