Има такъв скандал! Партията на Слави брутално погази министерска заповед! (СНИМКА)

Слави Трифонов

Партията на Слави Трифонов е в нарушение на заповед на министъра на здравеопазването, съобщава balkanec.bg.

От изданието посочват, че това е станало на 1 ноември, когато в Костинброд е открит офис на партията на Трифонов.

На въпросното тържество с почерпка е пренебрегната Заповед РД-01-609/ 21.10.2020 на министър д-р Костадин Ангелов и по-точно т. 8, в която се казва „всички лица, когато се намират на открити обществени места, на които има струпване на хора и невъзможност за спазване на физическа дистанция от 1,5 м., са длъжни да имат поставена защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба или друго средство, покриващо носа и устата (в т.ч. кърпа, шал, шлем и др.).

На въпросното тържество няма 1,5 м. дистанция между присъстващите, а на снимките не се забелязва и представител на партийната формация, който да носи маска.

Затова от изданието питат риторично дали може да се разчита на ангажираните с идеите на Слави Трифонов за спазване на законодателството в страната, след като представителите на партията му в условия на пандемия нарушават мерките, като излагат себе си, присъстващи и близките си на риск за здравето.

В социалните мрежи се обсъжда и факта, че липсват хора от Костинброд в новата структура.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ