Майките на Манолова обърнаха българския флаг обратно – искат война!

мая манолова

Скандалните акции на Мая Манолова и компания нямат край и вчера, след като се подиграха с труда на лекарите и борбата им с пандемията, позорната агитка обяви и война.

Пред бивака на майките от „Системата ни убива“, които от години са присъдружни на провалената кюстендилка, издигнаха знамето на България, обърнато обратно. Това означава, че страната ни е във война – най-големият ужас за всеки ужас.

За Манолова и сие обаче явно няма нищо свято, след като те участваха и в издигането на бесилки, правене на вуду магии, разнасяне на ковчези, опъваха черни чували и болнични легла. Ритуалите им за смърт и черните прокоби шокират ежедневно българските граждани и ги отвратиха тотално от всякакви улични акции. Но снощната проява сякаш преля чашата и в социалните мрежи стотици се заканват вече директно с физическа саморазправа с тях, заради безпрецедентния скандал с обръщането на знамето и призива за война, особено в условията на тежка пандемия, която отнема вече стотици български животи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ