Мая Манолова се скри на село след позора в София, хората се срамуват от нея и бягат (СНИМКИ)

мая манолова

Мая Манолова се скри в селата след позорната акция с болнични легла в София, на която се видя, че няма никаква подкрепа. След поредния провал бившата депутатка и фенка на Орешарски реши, че ще си помпа имиджа далеч от столицата и ще търси съмишленици по селата, пише ПИК.

Тя се скрила в кюстендилските села, но дори и там хората не желаят да й слушат празните и популистки приказки и се срамуват дори да застанат за снимка до нея. Свидетели на фиаското разказват, че хората се криели по къщите си, недай Боже да бъдат уловени в кадър заедно с Манолова. Нейна запазена марка е да обикаля улиците или кафенета, да застава за снимка и да тръби, че хората се събрали заради нея, без те дори да подозират, че са ползвани за масовка. Именно затова преценили, че е по-добре да се крият по домовете си и от кадрите е видно, че Мая е съвсем сама с още двама от антуража си, които я снимат.

Излагациите на Манолова край нямат. От дни в мрежата се въртят поредните подигравателни коментари за нея и хората се питат дали пък не е опънала някое легло на Околовръстното, където не отдавна се изяви, за да говори, че Борисов имал платнации от марихуана, което се оказа поредната й огромна лъжа и стана за смях.

Още по-голямата наглост от страна на Манолова, която възмущава хората е, че от няколко седмици тя старателно покрива лицето си с маска. В типичния си стил да забравя миналото, макар и да не е отдавна, бившата депутатка от БСП получи амнезия как преди седмици зовеше хората да се събират и да си разменят вирусите на метежите, без маски и всякакви противоепидемични мерки.

Днес обаче самата тя не го прави и трепери от ужас пред пандемията, като не сваля маската си дори на открито.  Манолова мълчи и за истината около смъртта на неин приближен от Севлиево активист Боян Ботев, който преди дни загуби живота си само на 44 години трагично и неочаквано. Мълвата гласи, че именно пандемията е в основата на ужаса с мъжа, който бе и охранител и сочен за човек на Златко Баретата, а от лятото редовно участваше и в уличните акции в София заедно с Манолова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ