Приятелка на Мис България: Това е тя без Фотошоп (Снимки)

Мис България

„Ето това е Мис България! Без фотошоп. Без филтър или ефект по снимката. С една спирала върху очите и с изключително скандалната ѝ “корекция“.“ , по този начин пловдивчанка започва поста си в социалната мрежа Фейсбук за Венцислава Тафкова, пише burgas24.bg. Момичето, което явно е приятелка на новата Мис България продължава:

„През последната седмица няколко души ни спираха, за да изразят колко съжаляват за изказванията им по социалните мрежи по неин адрес и да я поздравят, че тя наистина е красива.

Има за какво да съжаляват, защото най-лесно е човек да съди и да се подиграва. Един стоп-кадър от телевизията, разпространил се бурно, не определя човек. Да не говорим как често телевизията променя облика на хората и затова тя не може да служи като база за сравнения.

Но, разбира се, хората имат тенденция да се хващат за лошото и да хвърлят злобни коментари, често без да влагат грам мисъл, защото това привлича най-много публика и най-много реакции.

Ограничена работа, бих казала. И е жалко за тези, които го правят, защото, ако подиграването и злобата са им водещите сили в живота, пътят няма да им бъде лесен. Благодарна съм и съм горда, че имам такава приятелка! Която е умна, красива и преди всичко – добра“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ