Разкриха го! Ето го метежника, счупил вратата на централата на ВМРО (СНИМКИ)

ВМРО централа

Около 40 метежника, които шестват из софийските улици и поругават паметници на културата, снощи стигнаха и до централата на ВМРО. Освен традиционните яйца, които мятат по сградите, този път аватарите водени от юмрука на Румен Радев решиха и да чупят.

На кадри ясно се вижда и лицето, което чупи вратата. Мъжът блъска няколко пъти по вратата, като е във видимо неадекватно състояние и изключително агресивен. Една част от метежниците се отдръпват от него, някои дори се смеят и смятат, че това е много забавно. След няколко удара, мъжът все пак успява да счупи вратата и доволен изпраща няколко сочни псувни.

Както медията ни съобщи, арестувани от погрома снощи няма. Има лице, което е било дръпнато настрани, проверени са му документите, но не е бил арестуван. От полицията изясняват случилото се и преглеждат всички камери и записи. На част от кадрите се вижда, че от централата на партията се хвърлят димки, но не и бомби, както някои твърдяха.

На място е бил забелязан с хора от телевизията си и лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, но не е ясно по каква причина е бил там. Медията ни се опитва да се свърже с него за коментар, но той не отговаря на телефоните си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ