Полицията издирва майка от „Системата“ на Мая Манолова, за да я арестува

вера иванова

Криминална полиция и жандармерия издирват ”под дърво и камък” майка от „Системата“ на Мая Манолова, за да я арестуват.

Причината – метнала листовки към стълбите на парламента с надпис: „Убийци!“.

Припомняме ви, че част от майките на деца с увреждания са против промяната на Закона за личната помощ, която днес се гласува от депутатите на второ четене. Това е частта около тв-лишцето на протеста Вера Иванова, което ходи да се хвърля из парламентарните коридори, за да прави реклама на Мая Манолова.

„С това решение народните представители ще обрекат децата на смърт. Става въпрос за наша 10-годишна битка, която водим и сега ще я загубим“, плаче сега Иванова. Думите й обаче още преди време бяха разкрити като откровена лъжа от министър Сачева, която извади и данни.

Тази сутрин, в знак на протест, Майките на Мая Манолова отново застанаха пред входа на парламента. Тогава една от тях хвърлила листовките. След това униформени отишли при палатката на „Системата ни убива“, която от март месец е поставена в триъгълника на властта, показали снимка на въпросната жена и попитали къде е. Обяснили, че я издирват, защото трябвало да й бъде повдигнато обвинение за действията й.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ