Учителка по немски захапа Цветанка Ризова: Нулева беше способността на сина ѝ!

Цветанка Ризова - син

Любопитен словесен спор се заформи покрай опитите на водещата от Би Ти Ви Цветанка Ризова да оспорва мерките на здравното министерство за борба с коронавируса. Вчера в предаването си тя заяви, че дистанционното обучение давало нулеви резултати, без обаче да посочи нито примери, нито данни за това.

Изявлението й разгневи преподавателите, които през пролетта постигнаха отлични резултати в онлайн обучението, въпреки кризисната ситуация. Сега учителите отново настояха за дистанционно обучение след смъртта на десетки техни колеги, оставили децата си сираци.

Преподавателката по немски език Кремона Павлова, която е била учител на сина на Цветанка Ризова в Американския колеж пък хвърли светлина върху това до колко водещата е била ангажирана с резултатите на сина си в училище. Само с едно изречение Павлова разби опорките на Ризова: „Нулева беше способността на сина й да възприема и на присъствено обучение – в Американския колеж“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ