Десислава Танева за напрежението с Ревизоро: Не знаех, че е бил болен от COVID, беше притеснен и емоционален

Десислава Танева

Комуникацията ни е много добра, чуваме се редовно. Аз не знаех, че той е бил болен от COVID. Имаме много добра комуникация, уверявам ви. Така коментира напрежението от миналата седмица между нея и колегата й Емил Димитров за проблеми с водоснабдяването на Бургас земеделският министър Десислава Танева.

„Не го бях чувала известно време и след прибирането му от заболяването, беше притеснен и емоционален. Считам, че категорично всички мерки с осигуряването на всички количества вода се вземат и всичко ще бъде изпълнено така, както беше заявено“, изрази увереност Танева.

Министерство на земеделието и министерството на околната среда имат много общи теми и общи документи, допълни тя.

По думите й, всички документи по отношение на язовирите „Ахелой“ и „Порой“, са предадени и са процедирани по административен ред. „Всичко е предадено и смятам, че всичко това беше ненужно. Това беше решение на колегата“, хвърли Танева все пак камък в градината на Ревизоро.

Запитана дали ще има водна криза в Бургас, Танева отговори, че вярва на думите, които управляват този процес – на кмета Димитър Николов и на министър Емил Димитров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ