Защо свалиха от ефир „Шоуто на Николаос Цитиридис“?

Николаос Цитиридис

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ е свалено от ефир. Вече втора вечер комедийното предаване не е в ефир, а много от зрителите се радват и заявяват, че са предвиждали този крах, пише show.blitz.bg.

Причина за отсъствието на шоуто в ефир не е ниския рейтинг, който е повече от ясен, а заболяване на водещия, което принудило стопирането на всички снимки.

Бързаме да уточним, че предаването на този етап не е свалено окончателно от националния ефир, а заради вероятност имитаторът на Слави Трифонов да се е заразил с коронавирус.

„Тази вечер няма да имаме нов епизод, а ще ви припомним някои от най-забавните моменти в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Причината е, че водещият ни е бил в контакт с човек, който има съмнения, че може да е заразен с COVID-19. Не искаме да поемаме никакви рискове, затова Николаос ще остане вкъщи до излизането на PCR теста на контактния човек утре. Благодарим ви, бъдете отговорни и се пазете“, гласи официалното съобщение във „Фейсбук“ страницата на предаването.

Екипът на шоуто отменил всички планувани снимки за няколко епизода напред, докато не се разбере дали Цитиридис е болен. Не се споменава от кого вероятно може да се е заразил, но при всички положения ще е някой от гостите му. А както знаем през студиото минават доста популярни личности. Друг е въпросът, че всички, които са гостували в последните дни на Цитиридис са потенциално заразни. В това число са Ивайло Захариев, Десита, Любен Дилов – син, Мис България Радинела Чушева и Мис Плеймейт Михаела Тодорова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ