Искрен Веселинов внесе яснота за плановете на ВМРО, ще има ли коалиция с ГЕРБ

Искрен Веселинов, Даниела Дариткова

„Проблем е високата смъртност в България. Но то не е само с COVID-19. Ние сме най-застаряващата нация. Болна нация сме и умираме много. Изобщо не искам да омаловажавам коронавируса, Той е много сериозна болест“, каза в ефира на Нова телевизия Искрен Веселинов, заместник-председател на ВМРО.

„Тази седмица ще има интензивни разговори по проблема дали няма да не се нарушат правата на карантинираните като им се отнеме възможността да гласуват. Ще направим нужния анализ, ще имаме среща с ЦИК. Ако имаме примерно 50 хил. карантинирани, ще бъде невъзможно гласуването по домовете. Трябваше с по-сериозен анализ да се подходи към определянето на датата на изборите“, обобщи Веселинов.

ВМРО ще се яви самостоятелно на изборите. След Нова година ръководството ще направи анализ на коалиционната политика.

„Македонците трябва да дадат отговор на въпроса дали искат да спрат да възпитават децата си, че България е враг, и дали искат да бъдем партньори в ЕС. Те трябва да отговорят, а не ние“, отсече Веселинов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ