Изненада, Биляна Гавазова се омъжи тайно

Биляна Гавазова

Биляна Гавазова е вдигнала тайна сватба с дългогодишния си любим Тодор, издават хора от нейното обкръжение. От няколко месеца насам изящна халка краси ръката на тв водещата. Журналистката от Би Ти Ви обаче не е споделила за щастливото събитие публично, вероятно от суеверие, тъй като сватбата за нея бе дълго чакан и жадуван момент.

С любимия ѝ Тодор са двойка от много време, но така и не се престрашиха да минат под олтара още преди семейството им да се разшири. Гавазова роди момче от избраника си още през 2015 г., когато беше на върха на своята тв кариера. Днес синът им Алекс е вече на 5 годинки, а втора бременност за момента не влизала в плановете на амбициозната водеща.

Животът на Биляна в последните няколко години е като излязъл от приказка. Тя е сред най-добре платените репортери на Би Ти Ви, с мъжа ѝ са новодомци и обитават луксозен апартамент в престижен столичен квартал, а от лятото насам Тодор вече има още едно бизнес амплоа. Досега той се занимаваше с компютри и продажба на вина. През 2020 г. обаче отвори шоурум за обзавеждане на бани и кухни на бул. „Черни връх“ в София. Интериорните решения, които предлага, са насочени към по-заможни клиенти, а справка с цените там показва, че тоалетни под 700 лева не се предлагат.

Всъщност Биляна и Тодор се познават от повече от 15 години. Срещнали се за пръв път по нетрадиционен и леко страховит начин – на погребението на свой общ приятел. Любовта им пламнала в началото на 2014 г., а само няколко месеца след началото на връзката им заживели заедно и решили да започнат да работят за общ наследник. Опитите им за бебе бързо се увенчали с успех и година след началото на любовта им станали официално родители. За шестте лета, в които са заедно, връзката им е преминала през редица катаклизми, най-вече породени от заетостта на Биляна. Тодор трудно свикнал с натоварената ѝ работа и на няколко пъти двамата били на ръба да се разделят. В крайна сметка обаче скрепили любовта си с таен брак и журналистката най-сетне сбъднала мечтата си да бъде булка.

Биляна показва халката на ръката си.

Биляна и Тодор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ