Румен Радев се кипри в забавно предаване с песни и танци насред корона ужаса

румен радев

Пиарът на Румен Радев изпадна до фолклорно предаване. Заради вдигнатия си юмрук, обитателят на „Дондуков“ 2 вече е нежелан никъде и се чуди къде да се изявява, за да не бъде забравен. Затова и редовно се самопоканва на различни прояви, където да пръска отровата си, както направи преди две седмици на откриване на паметник в София, пише ПИК.

Новата му изява пък е още по-странна – той ще гостува в забавно музикално предаване на БНТ тази събота. От държавната медия няма как да му откажат гостувания, тъй като са обществена медия, но е повече от изненадващо, че Радев е решил да се извявява точно в такова шоу в разгара на кризата с коронавируса, докато всеки ден погребване стотици българия.

Според запознати гостуването било уредено от съпругата му Десислава Радева, която е запалена по фолклорните танци и смятала, че появата му в такъв контекст ще бъде възприета много добре от родолюбците, които тропат хорца.

Самите водещи на предаването обаче не били никак очаровани от високия гост, който с участието си вкарвал предаването им в политически контекст. Те обаче нямало как да му откажат, тъй като освен всичко БНТ са съорганизатори на „Българската Коледа“ и били длъжни да дават трибуна на президентската институция, която е патрон на благотворителната проява.

Както медията ни съобщи ексклузивно, всички други са отказали абсолютно безпрецедентно да отразяват концерта именно заради Румен Радев, който ползва и тази кауза, за да си прави пиар и я опорочи с юмрука си, разделил народа насред кризата.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ