Четирима министри и Щабът дават брифинг за мерките срещу К-19

Ангел Кунчев, Венцислав Мутафчийски, Костадин Ангелов

Четирима министри и Щабът дават брифинг за COVID мерките. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, министърът на образованието Красимир Вълчев, министърът на икономиката Лъчезар Борисов и членове на Националния оперативен щаб ще дадат брифинг във връзка с актуалната обстановка с разпространението на COVID-19 у нас и предприетите противоепидемични мерки в Гранитната зала в Министерски съвет от 10.00 ч. утре, 17 декември.

Припомняме, че по-рано днес здравният министър предложи удължаване на мерките срещу коронавируса до 31 януари догодина. Проф. Костадин Ангелов поиска изключения да бъдат направени за учениците от 1 до 4 клас, детските градини и местата за хранене към хотелите.

Последните данни за коронавируса у нас сочат, че новозаразените са 2743 души, а починалите пациенти за денонощието са 167.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ