Разсекретиха думите на Ванга: предсказала нова пандемия

Баба Ванга

Руснакът Сергей Косторной, известен като приятел на българската гадателка Баба Ванга, е съобщил за нейно предсказание за датата 22 декември 2020г.

Припомняме, че през март тази година той съобщи, че Ванга е предупредила за появата на коронавируса, но му е било позволено да съобщи за това пророчество само седем дни преди пандемията.

„На 22 декември 2020 г. се падат пет двойки“, отбеляза Косторной и добави, че ако човечеството не промени мисленето си, продължи да гони печалба и да води войни, тогава светът може да бъде погълнат от пандемия на друго сериозно заболяване.

„В историята е имало периоди, когато чумата е покосила огромни територии … Това може да е неочаквана война“, предупреди той. Приятелят на Ванга също каза, че знае за пророчеството на Ванга за следващата година, но все още не може да го направи публично достояние поради определено табу, дадено преди много години.

В тази връзка Косторной отбеляза, че 22 декември трябва да се чака с повишено внимание, тъй като думите на Ванга за тази дата са много тревожни: „Ще се топлим на слънцето, но върху слънцето ще падне черна сянка“.Той припомни, че на 21 и 22 декември, според учените, ще има страшно слънчево избухване.

Що се отнася до датата, когато пандемията на коронавируса ще отстъпи, той също посочи конкретна дата. „На 20 март, денят на пролетното равноденствие, проблемът с коронавируса няма да бъде толкова спешен, защото Земята ще навлезе в петото измерение“, каза той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ