Коледата на политиците в снимки

Бойко Борисов

Политиците също са хора и празнуват. За Коледа и Бъдни вечер някои от най-популярните политически фигури в страната споделиха снимки със семействата си и от празничната трапеза.

Премиерът Бойко Борисов отправи поздрав на 24 декември.

„Няма по-хубаво от времето със семейството! Спокойни празници на всички!“, написа министър-председателят, който сподели снимка с двамата си внуци в социалните мрежи.

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова се обърна към всички сънародници за Рождество.

„Бих искала да поздравя българите за характера, за силата им. Да им пожелая да бъдат здрави и да имат кураж. Това ни трябва. Знам, че е трудно и че всяко семейство изпитва затруднения в тази ситуация. Вярвайте в собствената си сила. Ако нещо ще се промени, то зависи от всеки от нас. Горе главите, кураж. Бъдете здрави. Всичко останало можем и ще направим заедно. С грижа за хората и желание за по-добър живот. Бъдете здрави и смели, всичко ще бъде наред“, заяви Нинова пред БСТВ.

„Бъдни вечер е! В навечерието на Рождество Христово да се обърнем към християнските и семейни ценности! Да си пожелаем повече надежда, мир и любов! Здраве и благоденствие! Нека бъдем съпричастни към радостта, но и към болката на ближния. Пожелавам ви Светли празници!“, написа и лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

Мая Манолова също честити празниците и сподели снимка с внуче.

„Честита Коледа, приятели! Да ни е светло в душите и в домовете! Освен за семействата си, нека се погрижим и за тези, за които няма кой да се погрижи“, написа тя в социалните мрежи.

Журналистът и бивш евродепутат Николай Бареков сподели снимка на голямото си семейство на Бъдни вечер.

Евродепутатката Ева Майдел сподели снимки от трапезата си на Бъдни вечер и показа сина си Константин.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ