Кошмарната новина за Цитиридис се потвърди, ясен е заместника му

Николаос Цитиридис

Потвърди се новината на от миналата седмицата – нискорейтинговото шоу на Николаос Цитиридис пада от ефира на Би Ти Ви официално от 4 януари.

Предаването, чиято цел бе да запълни времето на задържалото се 19 години шоу на Слави Трифонов, спира по-малко от година, откакто се излъчва.

Последната поява на Цитиридис на екран ще бъде на 31 декември в двучасово новогодишно предаване, в което за асистент медията му „връчи“ Рая Пеева.

Още следващата вечер – 1 януари, шоуто не присъства в програмата на Би Ти Ви, но от понеделник на негово място, от 22.30 ч., ще върви далеч по-интересната медицинска драма „Добрият доктор“.

Шоуто на Цитиридис е с изключително нисък рейтинг, а в същото време генерира огромни приходи – от порядъка на половин милион лева на месец.

Тези цифри не устройват новото ръководство в лицето Петер Келнер и Мартин Швехлак, които вече започнаха с рокадите в медията.

Както е известно, чистката започна от най-високите етажи – с поста си като шеф на новините се прости Венелин Петков, в стола му седна водещията на сутрешния блок Антон Хекимян.

Освен „Добрият доктор“, Би Ти Ви ще завърти от 4 януари и нов турски сериял. „Безмилостен град“ е с начален час 20.00 часа, на мястото на приключилата наскоро семейна сага „Завинаги“. А от 21 ч. зрителите ще гледат за пръв път румънска поредица – „Влад“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ