Стунджи го закъса, втората му жена му вгорчи живота

Стоян Янкулов – Стунджи

На Стоян Янкулов – Стунджи май изобщо не му върви в любовта, поне ако съдим по това, което се случва в последно време в личния му живот.

Оказва се, че 45-годишната бургазлийка Дора Арабаджийска, която замени Елица Тодорова в живота на популярния перкусионист, го е превърнала в тотален мъж под чехъл. Новата любов на Стунджи била толкова властна, че не го оставяла дори да си помисли за бившата си, уплътнявайки дните му с пазаруване из столичните супермаркети.

Наскоро 54-годишният музикант бе засечен да пазарува в магазин на столичната ул. „Оборище“, а визията му била повече от комична – заради предпазната маска в комбинация с рошава коса и тъмни очила, с които се движел, пише „Уикенд“.

Колеги на музиканта издават, че жена му Дора била доста властна и ръководела семейството с твърда ръка. Всъщност Стунджи бе в горе долу същата роля и в предишната си връзка с Елица Тодорова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ