Да смачкаме червената сволоч Мая Манолова! Войната за кокала в „Да, България“ започна…

петко ковачев

Големи драми в Да, България!

Явно задаващата се битка за власт, за малкото месце около кокала, започва да настройва едни авери срещу други, изправя партийки срещу други мишлета.

За това алармира един от дембелите на „Зелените“ – Петко Ковачев:

Отровното трио удобно не помни някои неща, те ще се извинят, че са били където са били – във Варна, Хамбург или на майната си. Затова пак ние, които помним, трябва да мачкаме всяка червена сволоч – като Маяма например. И не, никакви дивотии, Христо Иванов, че ще се коалираме с тези в НС, не трябва да се пропагандират. Единствената печеливша стратегия е – „ние знаем какво трябва да се направи, за да измъкнем България от дъното, и знаем, как да го направим“. Обаче за целта трябва да престанат безумията с квотите за листите, които чувам че са започнали. Няма „партии-темели“ на Обединението, трябват достатъчно свестни и непродаващи се хора за НС. Впрочем „вчерашният успех е за вчера“! Не е лошо да си го повтарят всички за „добро утро“ в огледалото сутрин.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ