Славчо Атанасов към Радев: Изборите да са на 28 март ще бъде груба грешка

Румен Радев

Насрочването на изборите на 28 март ще бъде груба грешка – пандемията не е минала, появи се нов щам, няма яснота как ще се организира протичането на вота, за да се осигури безопасността на хората. А тогава COVID-19 все още ще е в стихията си.

Това коментира бившият кмет на Пловдив, а сега народен представител, Славчо Атанасов.

Коментерът му пред „Марица“ идва на фона на неистовото желание на обитателя на „Дондуков“ 2 да насрочи парламентарните избори именно на 28 март.

Атанасов предлага на бившия летец разумното решение парламентарният вот да се проведе през месец май. Дали обаче размахващият юмруци президент-метежник ще се вслуша, е друг въпрос.

„Изпитал съм на гърба си колко е страшно това заболяване и съм категоричен, че не трябва да се подценява. Грешка бяха и масовите водосвети в страната и хвърляне на кръста вчера в присъствие на представителите на властта, включително на Цвета Караянчева, Здравко Димитров и Дани Каназирева. По този начин се демонстрира двоен стандарт за мерките и се дава лош пример на хората, че заповедта на здравния министър може да се нарушава“, казва още Атанасов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ