Синът на доц. Кунчев се ваксинира срещу коронавируса

Доц. Ангел Кунчев

Тодор Кунчев, син на главният държавен здравен инспектор и член на Националния оперативен щаб, доц. д-р Ангел Кунчев, се ваксинира срещу коронавируса. Новината съобщи във фейсбук профила си главният държавен здравен инспектор.

„Първият член на фамилията е вече ваксиниран! Малко завиждам на д-р Тодор Кунчев, но си чакам реда“, пише Ангел Кунчев в профила си в социалната мрежа, като публикува и снимка на момента на ваксинирането.

Докато доц. Кунчев чака реда си, пръв ваксина срещу коронавирус в България си постави министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, като непосредствено след него бе ваксиниран и председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски, както и шефът на болница „Пирогов“ – проф. Асен Балтов.

Ваксинацията в почти всички държави от ЕС започна на 27 декември, като у нас по едно и също време бяха имунизирани медици в София, Пловдив и Бургас.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ