Бойко Борисов и министър Ангелов на инспекция в Банско

Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов е на посещение в курортния град Банско, става ясно от видео, публикувано на страницата му във фейсбук.

Борисов е придружен от здравния министър проф. Костадин Ангелов и от кмета на града Иван Кадев.

„Зимните ни курорти – Банско Пампорово, Боровец – са едни от малкото, които в момента работят и хората могат да се любуват на планината. Всичко това е благодарение на една много добра организация, за което благодаря и на местната власт. то дава възможност заповедта на здравния министър да е толкова лека. Вижте курортите в Германия и Франция…“, коментира премиерът.

„Благодарение на добрите пари, събрани от приходната агенция, успяхме да дадем 15 милиона лева за антигенни тестове, 15 милиона за дезинфектанти, 30 милиона за Ремдесивир“, добави Борисов.

„Убеден съм, че здравните ни власти ще направят така, че да направим една ваксинация за пример“, допълни премиерът.

„Сега остава и сняг да докараме в Банско уикенда, за да има повече туристи“, каза Борисов.

„Действайте! Работи се и в условия на пандемия и помагаме на бизнеса. Не сме спрели туризма“, добави той.

„Случи се нещо ужасно на света, дай боже с ваксините да се справим. Убеден съм, че здравните власти ще направят така, че да направим една ваксинация за пример. Вярвам, че ще се представим добре“, каза Борисов.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ