Загиналото в Мездра дете намерено по слипове и без маратонки

Бабата на детето от Мездра

8-годишното внуче на бившия депутат от БСП и лидер на партия „Рома“ Тома Томов, намерено мъртво на улицата в късния следобед вчера в Мездра, е било без маратонки и по слипове. Вероятно е имало инцидент вътре в къщата на неговия приятел и след това е било изнесено навън, предполага баба му Олга. Тя каза пред Би Ти Ви, че съседка чула изстрел.

По първоначална информация детето е било нападнато от куче, но близките отричат тази версия и твърдят, че става въпрос за убийство.

Около 16:30 ч. в петък детето било извикано от свое приятелче да си играят. След 30 минути жена съобщила на близките му, че го видяла да лежи на улицата, потънало в кръв, разказа Олга.

По нейните думи другото дете се скрило в къщата, когато видяло близките на загиналия си приятел.

Двамата били приятелчета в детската градина. Но другото дете все му завиждаше, че имало хубави маратонки и хубава къща, което не е вярно, казва Олга.

„Нямаме конфликти с хората. Детето ни беше много добро“, категорична е Олга.

Според първоначалното изявление на полицията е имало игра с пиротехнически средства и пиратки, но бабата на детето казва, че това не е вярно.

Следствените действия по случая продължават.

По последна информация има задържан по случая, това е бащата на приятеля на загиналото дете.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ