Разсекретиха първият кандидат за президентските избори

Бойко Борисов, Станислав Владимиров

Тази година в България ще има два избора. За парламент и за президент.

Въпреки, че първо са тези за парламент, има интругуваща новина и за следващите, тези за държавен глава на Република България.

Според „БЛИЦ“ един от сигурните кандидати за тази надпревара ще бъде кметът на Перник – Станислав Владимиров. Според медията се готви за лъвски политически скок, позовавайки се на иформация от от върховете на обществения живот в страната.

Неотдавна Владимиров демонстрира изключително критичен тон към партията, която го издигна за градоначалник – БСП. Социалистите реагираха мигновено и се разграничиха от него.

С този ход Владимиров показва, че е независим и има ясна и точна позиция по горещите теми. Звездата му изгря по време на водната криза в Перник и бързо го превърна в най-медийно отразения кмет на държавата.

Дрехата на кмет, обаче му е отесняла и сега Владимиров опипва почвата да се кандидатира за президентските избори през късната есен на 2021 година. На това се дължат и зачестилите му срещи с политически лидери и гастроли в телевизионните студия.

Младият мъж не се притеснява да нагази в буквалния смисъл в калта, когато обикаля ремонтните дейности на язовир Студена и да разговаря директно с избирателите си по всякакви проблеми на миньорския град. Показва зъби и характер, когато се изправя срещу опонентите си, дори и на тези от партията-майка. Не се притеснява от неудобни въпроси на журналисти и ги парира хладнокръвно.

На този етап Владимиров все още преценява дали ще е по-добре да се яви като самостоятелен мажоритарен кандидат или да получи партийна номинация.

Не е изключено в последния момент той да получи предложение да бъде излъчен от голяма политическа сила, но не и на тази, на която е член в момента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ