Валери Симеонов: Слава Богу, че имаме дейни министри

Валери Симеонов

Глупава политическа агитация и акция са опитите да се хвърля упрек на действията за преодоляване на препятствията. Това каза лидерът на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов в отношение към изслушването в парламента на четиримата министри за влошената метеорологична в страната, съобщи Агенция „Фокус“.

„Нашето отношение е изключително и с благодарност ние приемаме обясненията на хора, които си вършат работата. На хора, които обясняват с човешки думи, които са вътре в материята. Слава Богу, че имаме дейни министри, които знаят какво правят и могат да го обяснят. Това е разликата на досегашните кризи, в които имаше министри, които говореха на книжен, административен език“, каза Симеонов.

„Валежи, прекомерни ще има, както е имало. Природни бедствия ще има. Искам категорично да заявя, че няма значение кой управлява държавата, когато има природно бедствие. То не се съобразява с политическата конюнктура. Всякакви опити да се хвърля упрек за действия, които са вследствие, които са действия за преодоляване на препятствията е една глупава елементарна повърхностна политическа агитация и акция“, допълни още лидерът на НФСБ.

Той апелира към другите парламентарни групи да уважат усилията на хората, които се налага да работят по 16 и повече часа в денонощието, за да преодолеят последствията от тези природни бедствия. „В случая има адекватни действия“, допълни още той.

По думите му това се вижда ежедневно от задъханите негативни репортажи на всички телевизии.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ