Изненада, Андреа поряза Кобрата, показа новият си мъж

Андреа, Кубрат Пулев

Фолк певицата Андреа не разкри как точно е отпразнувала 34-ия си рожден ден, но за сметка на това показа, че в любовта не е сама, пише HotNews. Изпълнителката се похвали със стори в Инстаграм, на което ръката ѝ държи мъжка ръка. Сред феновете ѝ започнаха предположения кой може да е това, но името Кубрат Пулев категорично бе отхвърлено.

„Доста по-слаб юмрук вади, няма как на ринга да излезе с тези ръчички да се бие“, коментираха почитателите ѝ, които нямаше как да пропуснат да я питат кой е новият ѝ мъж. Изпълнителката обаче запази пълно мълчание, както и за това как е отпразнувала празника си. Единственият кадър, с който отбелязва личния си празник в Инстаграм, бе от фотосесия, която певицата си направи по същото време миналата година, с което тотално остави феновете си да гадаят какви ги върши и с кого.

На 23 януари Андреа чукна 34 години, а сред честитките, които заваляха към нея бяха тези на приятелката ѝ, моделката Моника Валериева, Мис България Роси Иванова, бизнесдамата Ваня Червенкова, певецът Крум, гримьорът Кирил Чалъков и още знайни и незнайни.

По повод празника блондинката направи изненада феновете си и с чисто нова песен, в която пее на испански. Тя е озаглавена Ven Pa Ca и е предназначен основно за чуждия пазар. С тази си стъпка Андреа може би иска да покаже, че вече тотално е загърбила поп фолка, имайки предвид, че не е издавала чалга песен от доста време насам.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ